Lecomte i Schwarzbauer vencen en un Short Track apassionant a la Shimano Super Cup Massi de Banyoles !

Un cap de setmana amb format Copa del Món, que va arrencar amb el millor espectacle Short Track amb un doblet del Canyon CLLTV.

Un UCI Test Event no podia començar millor. Una graella de sortida espectacular on es respirava l’ambient de la Copa del Món.

Totes les bicicletes i ciclistes llestos i mentalitzats de la intensa tarda que els esperava.

La primera cursa era la femenina. Campiones continentals, nacionals i moltes aspirants al triomf. A la primera volta, la nord-americana Haley Batten (Specialized Racing) va marcar el compàs de carrera, estirant el grup. Una carrera molt tàctica en què no hi va haver descans. I és que Anne Tauber va fer un nou canvi de ritme.

El grup de favorites, seguia amb set candidates a la victòria; i allà va aparèixer Loana Lecomte, en un atac a l’última volta, que va deixar totes les seves rivals, aconseguint una gran primera posició. La suïssa Nicola Koller (Ghost Factory Racing) i la seva companya d’equip, Anne Terpstra van aconseguir les altres dues places del podi.

La prova masculina encara seria més disputada. Avancini, Schwarzbauer, Valero, Andreassen, Loret i molts contendents que volien ficar-se a les primeres posicions.

Avancini (Henrique Avancini Racing) es va posar al capdavant i va marcar el ritme. Per darrere , Litscher (Lapierre Mavic Unity), Schwarzbauer, De Froidmont… Un grup de deu ciclistes.

Però el transcurs de la cursa va anar fent efecte en els ciclistes i va quedar un bonic duel en últim quilòmetre entre Schwarzbauer i Avancini. El campió alemany va fer un esprint espectacular i va aconseguir la primera victòria de la temporada. Avancini va aconseguir el segon lloc i Hatherly (Cannondale Mountain) va tancar el podi.

El show no s’atura

Dissabte 25 de febrer
9:00h Sortida Cadet Masculí / Masters 50/60 Masculí
10:30h Sortida Masters 30/40 Masculí
14:00h U23 masculí XCO-LIVE TV
16:00h Sortida femenina ( Cadet , Masters /50 i Júniors )

Diumenge 26 de febrer
10:00h Junior sèries XCO masculí
PODIS
11:45h Elit femení & U23 XCO ( categoria combinada femenina) – LIVE TV
14:00h Elit masculí XCO (opció per sub-23) – LIVE TV

La Shimano Super Cup Massi de Banyoles emetrà en directe les categories Sub 23 masculí (dissabte 14:00), i Elite femenina (diumenge 11:45) i Elite masculí (diumenge 14:00), a través d’