IMPRESSIONANT PRIMERA JORNADA DE LA SHIMANO SUPER CUP MASSI A BANYOLES

La gran festa del mountain bike a Banyoles 2024 s’ha iniciat de la millor manera a la primera jornada d’avui dissabte. El dia ha començat a primera hora amb les proves infantils de la Super Cup Youth.

L’ambient cada cop anava creixent durant el matí, amb les curses de màster 30/40.

Va arribar el migdia, amb ell la carrera Sub23 masculina. Grans estrelles i campions nacionals en categories inferiors es van batre en una prova espectacular.
La cursa s’ha decidit a l’esprint, Jarne Vandersteen (Now Cycling Team) s’ha proclamat vencedor amb 1h15:46, seguit de Björn Riley (Trek Future Racing) i Mathis Guay (KTM Factory MTB Team).

A la tarda s’ha donat sortida al plat fort del dia, amb les UCI Junior Series masculina, amb molts dels que aviat veurem a les sortides de les copes del món elit. L’actual campió del món júnior de carretera i XCO, Albert Philipsen (TREK FACTORY RACING – PIRELLI), ha sorprès els seus rivals atacant a la primera volta, aconseguint un marge de més d’un minut durant tota la cursa, arribant a meta en solitari amb un temps de 1h02:30, Sverre Van Lee (BIOMETRIC CANYON CYCLING TEAM BELGIUM) aconseguia la segona posició amb 1h04:10 i Aksel Laforce (IF FROY) completava el podi aturant el crono a 1h04:19.

14:00h Lliurament de premis

La Shimano Super Cup Massi de Banyoles emetrà en directe les proves Elit/Sub23 femenina (diumenge 10:40) i Elit masculí (diumenge 12:30), a través d’ Ocisport TV.